February 3, 2012

SMV Sungai Buloh , sekolah kedua . :')


Views
hai korang , dah lama tak update blog kan . huhu , rasanya nie last aku duduk depan laptop 24 jam . sebab aku dapat tawaran sekolah kat Sekolah Menengah Vokasional Sungai Buloh ! hew hew , seronok tak terkata berr ! actually dah dua kali aku buat rayuan . bila tak dapat call , aku dah give up . sekolah sini je lah . ohh ye , tadi dekat sekolah pun aku ada graduasi tingkatan 3 2011 .


credit photo : Wo Qeha .

tengok tu , gambar aku . huyoooo buruk gila ! nampak lemak bawah dagu . haha ! lepas tu , dalam pukul 12 macam tu , cikgu announce nama aku suruh datang pejabat . *bangga satu sekolah dengar nama aku ! puiii .
kerani tu kata yang aku dapat call dari SMV sg buloh . aku tercengang sampai kerani tu cakap aku tak tahu . :D

nie tadi baru balek dari SMV sg buloh . buat apa ? ada lahh ! tapi aku tak keseorangan . ada kawan aku sorang . alhamdulillah kelas sama , kelas 4 PPN 1 . :) tak tahu lah caner hidup kat asrama .

okayy , kepada sesiapa yang baca nie , doakan aku selamat dekat sana . boleh aku belajar elok elok . err , pada owner contest yang aku join tuu , kalau aku tak dapat tahu info pasal contest korang , maaf , aku dah duduk asrama . mintak maaf ye . hee .

ohh , ini gambar last aku hari nie dengan kawan kawan . sorry , entry hari nie banyak sangat gambar .




Credit photo : Najihah Azaha , Noor Hidayah .

sorry la semua gambar muka aku , gaya aku pelik pelik . aku memang tak pandai tangkap gambar . :P

Terima Kasih Terima Kasih Terima Kasih . :)

5 comments:

ikki said...[My Reply]

hew-hew..don't be sad :) ramai kawan baru kat sana . baru-baru lagi biase la

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@ikki , seram gila ! :D

Nurul Amanina said...[My Reply]

gudluck ye, hihi. makin ramai la kawan nanti :D

atiqah razali said...[My Reply]

aq rinduu kau nati boo :'( sape nk gyy pm sme2 =='

ikki said...[My Reply]

@Shaidatul Aireen hahaha , seram ape nye yang ?