February 6, 2012

happy birthday tuan blog . :)


Views
hai , hari nie hari isnin bertarikh 6.2.1996 . aww , siapa punya tarikh tu , angkat tangan ! sayaaaa ! hehee .

hari nie birthday aku . selamat hari jadi , 'AKU' . hihi , tadi aku bangun awal , bukak phone , tengok ada 10 macam wish birthday aku . terima kasih . dekat facebook pulak , huhu , malas nak kira . tapi tak terkata aku dapat wish seramai macam nie . seronoknya birthday .

okay , aku lupa nak bagitahu korang , kan beberapa hari lepas aku edit semula blog aku kan ? kenapa ? sebab nak meraikan hari jadi aku lerr . hihi , saja edit awal awal sebab takut tak sempat nak edit baru . yelah nak prepare untuk asrama lagi . hm , beratnya nak tinggalkan rumah , nak tinggalkan kawan kawan .

okay , hadiah ? hee , aku dapat hadiah , 2 hari lepas jugak . semua awal awal kan ? nak tahu ?


yeahh , Samsung Corby II . huhu , takdelah canggih mana . terima kasih abah ! now aku pun dah single kan ? takde kusut kepala nak belajar .


yang dalam kotak tu , Ain bagi . frame gambar tu , Nurul bagi . yang jersey tu , ehem ehem , Aiman bagi . terima kasih . :)


ini jersey kesayangan Aiman . dia suruh jaga elok elok . itu jersey yang aku selalu nampak dia pakai . dia kata nak beli baru tapi tak sempat . jadi dia bagi yang nie . kat belakang baju tu dia tulis nie . seriously aku menangis masa baca . takpelah yayangg . saya janji saya bawak sekali duduk dekat asrama . saya hargai . terima kasih . iloveyou !

okay , buat aku pulak . happy birthday Aireen . :)

Terima Kasih Terima Kasih Terima Kasih . :)

3 comments:

Cik Gadis ^^, said...[My Reply]

ll happy besday sayangs !! ll

jom join giveaway nie ! hadiah bestt !

Cik Gadis ^^, said...[My Reply]

http://cikgadisofficials.blogspot.com/2012/02/ll-1st-giveaway-by-ratu-and-queen-ll.html

Zira said...[My Reply]

happy birthday! :D