January 30, 2012

Hafiz vs Johan Rajalawak .


Views
tahniah Hafiz nano nano nano sebab juara AJL . tapi , korang tahu punca dia menang ? dari mana dia dapat inspirasi / idea nak buat persembahan and video klip macam tu ?



kalau rajin , tengok lah . part nie ada dalam episod kemuncak Elly dan Epit .

aku rasa lah kan , hafiz menang sebab semangat dia nak persembahkan lagu tu sangat kuat lepas dia tengok video nie . hai lah Johan , macam mana lah kau tak jadi idola aku yang ke 5 , tengok lah perangai . apa apa pun , aku suka tengok komen komen pasal video atas nie . rasa macam nak komen jugak ! ngee .

dekat facebook ramai yang tulis status pasal pakaian Hafiz . aku rasa lah jugak kan , dia pakai macam tu sebab dia kononnya sambung cerita dia dalam video awan nano dia kot . kot laa . sebab aku takde lerr pandai mana . eden kata 'kot' je . :D

sekarang , aku tengah loading video atas nie , almaklum lah internet aku tak macam internet korang ye dak . takde orang dah pakai maxis broadband zaman sekarang nie . pheww .



yang tengah tuu lerr ayah aku ! *perasan . <3

klik gambar untuk ke site yang sebenar . credit to : https://www.facebook.com/Apex7 .

Terima Kasih Terima Kasih Terima Kasih . :)

1 comments:

Nadia Rosle said...[My Reply]

haha. johan memang sengal!