January 29, 2012

Dream High PINK Photo Contest .


Views

klik banner untuk join . tarikh tutup 6.4.2012 . tag : http://leykastorymory.blogspot.com/ , http://kaudanakudisini.blogspot.com/ , http://adek-98.blogspot.com/ .

JANGAN TENGOK GAMBAR SAYA .


haii . nama saya Aireen ! hehee . baju saya ala ala pink pekat macam tu . boleh kira pink jugak ke tuu ? tak kisah lah kan . :D #owner contest , inform dkat saya ye kalau gambar nie tak boleh copy . nanti kalau awak suruh hantar lagi sekali , saya hantar . sbb saya ambil url gambar nie direct dari facebook . (harap2 faham apa yg saya mengarut tu . hehe .) :D

Terima Kasih Terima Kasih Terima Kasih . :)

6 comments:

ikki said...[My Reply]

hye :) lawanye awak . jelesnye i . hmmm .

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@ikki , huhu , takde lah biasa2 jee . awak lagi cun apa . :)

ikki said...[My Reply]

@Shaidatul Aireen kite tak cun , tapi comel je . hahaha :) awak cun+cantik !

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@ikki , hihi terima kasih comel . :)

aNereO UsitHe said...[My Reply]

dear blh tak buat mcm ni utk sponsor

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/01/vns-boutique.html


linkkan kat wall page diorg tau n jgn lp follow them :) thnxx

aNereO UsitHe said...[My Reply]

klau x dpt buat lngkah tu, may b diorg akan trik smula hadiah...hihi