January 1, 2012

Contest Aku Dan Dia . :)


Views

okay aku dijemput untuk join contest nie . nampak menarik sangat . tapi , aku takde barang kesayangan laa . barang yang aku mahukan adalah . boleh terima ke ? hm . :(


hee , tak cantik pun . kenapa taruhkan gambar nie ? sebaaaab ~ saya memang naaaaaaaaaaaaaak sangat DSLR ! ini ? ini dslr pinjam joo . eksyen lebihh . hm , bila lah nak dapat kankan . okaylah . tu je nak bagitahu . kalau tak boleh taruhkan gambar nie just bagitahu kayy awak . :) tarikh tamat : 11 march 2012 .



Terima Kasih Terima Kasih Terima Kasih . :)

4 comments:

Nura Veronica said...[My Reply]

Aish, same laa kite.. tah bile boleh dapatkann.. ><

ikki said...[My Reply]

thanks for the tag syg (: btw , nice photo

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@Nura Veronica , huhuu . kalau result aireen okay hari tu , mesti aireen dapat . tapi nak wat cmne .

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@ikki , okay welcome . :)