April 27, 2012

The End of 5S .


Views
hai , 3 bulan , blog tak berhapdet . malas lah nak update apa apa . takde cerita best pun . ini cuti 4 hari . kalau ikutkan isnin nie aku kena sekolah . tapi PK Hem and pengetua sangat baik hati bagi kami cuti . sebaaaaaaaab ~ mungkin salah satu sebabnya ialah sekolah aku berjaya dapat persijilan 5S kot !

since aku masuk sekolah situ , sampai 24.4.2012 hari tu adalah hari terakhir 5S dan juruaudit MPC sebenar datang mengaudit sekolah aku . alhamdulillah penat lelah warga SMVSB , MPC berhati suci dan murni mengatakan "semuanya okay , semuanya okay !" kihkih !

ohh , warden aku jugak cakap bahawasanya blok asrama puteri diaudit dengan baik dan blok kami lulus . balik balik je aku nampak cikgu Rohayah senyum lebar depan pejabat warden macam nie > :D . sama tak ?


ini dorm aku . cantik bukan ?!

okaylah aku pun tak tahu nak terangkan macammana pasal 5S nie . kalau korang rajin , korang tengok sini . semua gambar gambar tentang 5S sekolah aku . nak rehat , nak tengok super spontan . ada Johan rajalawak .

apa apa pun , tahniah buat sekolah aku kerana berjaya memperoleh persijilan 5S . insyaAllah kami akan SENTIASA AMAL . ;)

Terima Kasih Terima Kasih Terima Kasih . :)

8 comments:

Amanina said...[My Reply]

wah cantiknya dorm awak.. pink! hehe

sy duk hostel dulu takde ah cantik cenggini :DD

Munirah Shamsudin said...[My Reply]

Lawa gilaaaaaaaaaaaa dorm :O Argh *gosokmata*

miss aina said...[My Reply]

alulu . comellnyer :D

Nur Ikhma said...[My Reply]

waaah! cantik+kemas dorm awk. dpn katil tu amende? keliharan dorm sangatsangat kemas. saya suka!!

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@Amanina , haha . ini semua kerja budak budak dorm nie .

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@Munirah Shamsudin , terima kasihh :)

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@miss aina , dorm pun comel kankan . hehee .

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@Nur Ikhma ,depan katil tu storage box . dah balut dengan kertas hadiah .