March 17, 2012

rumusan cuti seminggu . :P


Views
hai , saya nak bagitahu yang saya sedang mengalami sakit mata . tapi membelagakkan diri duduk depan laptop nie lama lama . alamakk ! tiba tiba selesema pulak . okay fine aku dah tahu hala tuju nya lepas nie . lepas nie batuk , kemudian badan akan panas , seterusnya sakit tekak . bila dah di-mix2 kan akan jadi ~ demam panas . yesss ! sangat baguss . dah habis cuti baru nak sakit akuh nieyh . haihh .

tolonglah awak awak semua . semenjak dok pindah sekolah lain nie otak aku blank benar . tak tahu nak update apa dekat blog . ye saya mengaku yang saya juga bosan tengok blog bersawang spider nie kan . dah kalau tuan blognya pun tengok bosan , apentah lagi korang . haih tension aku . ini pun aku update merepek repek kerana ada seorang SAHAJA peminat blog aku nak tengok blog aku ada story baru . ^^


siapa tengok nie tadi ? semua tengok kankan ? aku pun tengoooook . tapi aku tengok Johan yang Hot + Zizan yang Hensem . yang mengacara lagi kelakar dari pesertanya . *bagi aku je . bagi korang ?

semua tahu aku minat dekat Johan kan ? okayy aku dapat ubat rindu aku tengok dia dekat TV seminggu je . LAWAK KE DER ? hm , sampai kesudah abah taknak beli . takpe takpe . :'(

okayy lagi dua hari aku nak balik asrama . lagi dua hari jugak lah aku kembali menjadi ustazah yang berkerjaya aku rasa . pheww . aku tak tipu korang lah kan , aku bersyukur sebab dapat pakai baju kurung hari hari masa aku duduk dekat sana . kalau dekat rumah , hampess ! aku tak menyesal duduk asrama . phewittt tepuk sekali cukup !

disebabkan aku tinggalkan erm , mungkin untuk 2 3 bulan blog nie , aku buat perubahan dengan menukar HEADER sahaja . kihkih . buruk tak header aku ? ha'ah laa . dulu terniat hati aku nak buat tempahan header untuk korang . tapi ahh ~ aku punya header pun ntah hape2 . memang takkan ada orang nak tempah punya . so , simpan jelah dalam hati tu kankan . *jujur yang aku malu bila tulis part yang ini . -,-

err , korang tahu kan kes banjir besar dekat Ampang semua tuhh kan ? hm , tak sangka , rumah nenek aku pun terlibat jugak dalam banjir tu . ohh , rumah sepupu aku jugak habis musnah kena dengan banjir tuhh . pada mulanya aku memang tak tahu pasal banjir nie . budak asrama memang tak tahu apa apa berita . bila abah bagitahu pasal nie , ya Allah terkejutnya . aku nak sangat tengok rumah rumah diorang dekat Ampang sana ! tak sangka sangat rumah diorang pun terkena sekali . macammana lah diorang sekarang . sama sama kita doakan mereka selamat . AMINN !


okayy , aku rasa aku , Johan dengan Zizan nak beransur keluar dari acc blog nieyh . masing masing dah mengantuk al-maklum lah tadi kan kerja . last nie lah aku nak goodbye dekat korang yang tengah baca nie . mintak maaf kalau aku lama sangat tak update blog nie . takde cerita yang menarik pun . apa apapun , saya sayang follower saya . kihkih . kayy , jaga Jozan saya elok elok . bubai bubai goodbye . :)

nota notu noti : 1 jam memikirkan isi yang nak dirumus , akhirnya aku demam . terima kasih . :)

Terima Kasih Terima Kasih Terima Kasih . :)

1 comments:

Nurul Amanina said...[My Reply]

hai, selamat kembali ke sekolah.
sy tak ready pun lg nak sekolah, hihi

jom komen entry terbaru sy, sgt appreciate if awak komen. TQ :D