January 15, 2012

Johan , Zizan ? Johan FC ? Jozannerz ?


Views
sorry , entry ini banyak menggunakan gambar . tujuan entry ditulis : untuk mengisi masa boring yang berlaku tepat pukul 3.32 pagi .


pheww . siapa tak nampak ? besarkan dia tau . sengaja tukar info . :P


jangan cakap dengan aku yang korang tak ketawa bila tengok diorang berlawak . #kidding .


forever . <3

hee , nak tahu cerita tak ? tadi aku youtube-ing , err , search video Jozan ada cerita pasal friendship diorang . #sorry aku lupa nak save video tu . seriously diorang nie memang gila gila . aku rasa kalau diorang berpecah , aku yang akan menangis . peminat jozan pun mesti kecewa kankan .


Johan : baru balek ! ~~ tu speaker ssiapa pulak yang kau bawak balek tu ?
Zizan : erghh , speaker dekat kelab malam tadi , papa .


keistimewaan diorang yang aku paling tabik sekali adalah : diorang berjaya meniru gaya artis . kankankan ? macam johan tu , macam biasalah dengan yusof haslam dia .

okay 19 Januari ada cerita apa kat pawagam ?


yeahhh ! itu dia Bujang Telajak ! harap sangat lah dapat tengok . aku tahu boleh beli cd tengok sorang sorang kat rumah . but , tak syok lah kan . kita nak lah jugak tengok dengan orang orang dalam pawagam sama sama , ketawa sama sama , lagi riuh lagi best kan !

hee , aku nak tahu jugak ? siapa minat JOZAN ? naikkan tangan tuu ! <3

Terima Kasih Terima Kasih Terima Kasih . :)

5 comments:

kewchik said...[My Reply]

Saya ! Saya

Miss BaNu said...[My Reply]

suke banget ngan jozan yeay

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@Miss BaNu , mereka hebat kankan !

Nur Zulaikha said...[My Reply]

nk tgok wayang citer bujang telajak tu jgn lupa ajak ak skly :)

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@Nur Zulaikha , huhuu ! mmg nak gi tengok besok . :P