January 4, 2012

how's your first day school ?


Views
sorry awok tak pandai BI . hari nie first sekolah seriously M E M B O S A N K A N . grr , pagi pagi lagi keje cikgu ceramah ceramah ceramah . kot ceramah yang baik baik takpe . ini dia sibuk dok hebohkan disiplin form 3 tahun lepas . aku yang malu . herr .

dalam pukul 8.30 kot baru habis perhimpunan . aku form 4 macam biasa lah kena tunggu lagi berjemur tengah panas sebab nak agih agihkan kelas . ohh , aku dapat kelas 4 mawar . aliran ICT kot . kott ? yela . aku kan baru naik form 4 sehari . tapi yang aku tahu , kelas aku ada geografi , pendidikan seni , perdagangan and ICT tu lah . okay lah tu aku minat ICT . tapi ~ err , tolong lah pendidikan seni !

3 hari kodd duduk dalam dewan dengar ceramah pasal form 4 . aishh , tak guna pun sebab aku bukan dengar apa yang cikgu cakap . maklum lah cikgu tu jaga suara . mana boleh jerit serupe ponde ye dokk .

erm , lepas tu balik , aku bersiap nak pegi Sekolah Menengah Vokasional Sungai Buloh . hee , nak masuk asrama berr . seronok tengok sekolah tu . tapi aku tak dapat bayangkan camne aku nak berkawan dengan kawan baru kat sana ( andaikan aku dapat masuk lah ) .

okay lah . ini lah hari pertama sekolah . korang apa cerita pulak ?

aku nak masuk asrama . ;)

Terima Kasih Terima Kasih Terima Kasih . :)

13 comments:

qilah said...[My Reply]

okay-okay jer :) tapi dorang sombong :(

Nura Veronica said...[My Reply]

Haha, rileks :P
Kita okey2 jeyp.. biase.. Happy happy belaka.. Muehehe ^^v

Sekolah Menengah Vokasional tuh ada apa ? Dgr mcam best jeyp ? : )

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@qilah , ohh yekee ? hm , biasalah tu mula mula sekolah , dah tengah2 bulan okayy lettew . :)

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@Nura Veronica , yelahh sbb awak mmg suka sekolah . haha ! alahh , sekolah kemahiran jee .

Zira said...[My Reply]

boringgggg -,- nama je sekolah, haha. kelas pun dpt thu esok. bengangg -____-

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@Zira , lahh , saya pun dah dapat kelas cuma tak tahu lagi lokasi kelas nya kat mana . sama lah . boring .

ikki said...[My Reply]

boringlah -..-' lagi pon kawan dari kelas yang sama kelas lain :'( saya turun kelas . sedih :')

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@ikki , lahh , takpe lah . dah kelas baru nie belajar betul2 mana tahu nanti boleh naik kelas balek . :)

Nura Veronica said...[My Reply]

Heheh, baca entri kita pulak ! :P

http://nuranovellas.blogspot.com/2012/01/first-day.html

sLpmEpLz™ said...[My Reply]

wah selamat kembali ke skolah :)

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@sLpmEpLz™ , huii , terima kasih . :D

D' Black Writer said...[My Reply]

salam! haha seronok la jgk kt sekolah :3 semua okee je.. cume sy tatau saya duduk terus atau sementara kat situ sbb tunggu tawaran asrama XD

p/s: kebanyakannya kwn2 sekolah rendah -..-

Nura Veronica said...[My Reply]

untung laa ramai kawan... :P