January 13, 2012

4 mawar --> for orkid . :)


Views
hai korang . nak dengar cerita tak ? ohh , nak mintak tolong klik sini boleh ? terima kasih . :)

okay , aku tak dapat sekolah vokasional sungai buloh . ye lah , 1A je siapa nak ambik kan ? kay takpelah nak buat cane . so , kelas aku 4 mawar , err , aliran ICT , geografi , dengan perdagangan . aku tak boleh sangat dengan perdagangan laa . so , aku buat surat rayuan nak mohon kelas 4 orkid . aliran ICT , ekonomi asas , prinsip akaun . aku baru masuk form 4 . aku tak tahu lah susah atau tak EA and PA nie ? susah ke kawan ?

ramai kawan kawan aku tanya , kenapa aku tak mintak kelas lagi atas ? kay aku jawab . actually , result aku takde lah membanggakan . so aku pun taknak lah membanggakan diri mintak kelas yang lagi tinggi . kenapa taknak stay mawar ? kan dah jawab jugak tadi kan . cuma aku minaaaaaaaaaaat sangat dengan ICT .

hari nie cikgu panggil semua form 4 untuk bagitahu perubahan murid dalam kelas . tibalah 4 mawar . cikgu sebut satu per satu nama budak 4 mawar , alhamdulillah nama aku : SHAIDATUL AIREEN and sorang kawan aku yang mohon sama : NURUL FAKHRIAH takde dalam list 4 mawar . okay tangan aku time tu dah mula basah / berpeluh tambahan dengan menggigilnya .

tiba list 4 orkid . cikgu sebut satu persatu . alhamdulillah lagi sekali akhirnya rayuan aku diterima ! haihh , jangan nangis Aireen . aku masuk kelas memang lah rasa janggal sikit . tambahan pulak kena ejek dengan budak budak lelaki yang aku nie pendatang asing la , salah masuk kelas la . okay sabar + menangis . takpe satu hari tapak tangan aku melekat kat muka kau !

hari pertama di kelas orkid . wahh macam baru masuk sekolah ! kay takpelah . kelas tak penting kan , yang penting pelajaran . BELAJOR . :P
Terima Kasih Terima Kasih Terima Kasih . :)

11 comments:

wina ♥ said...[My Reply]

PMR dah lepas, takpe. yg penting SPM, dear ^^

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@wina ♥ , okayy . hope SPM is better than PMR . :)

firdaus hilmy said...[My Reply]

lepak jer :)
pmr xpntg pn, spm lg penting
cbe lagi :)

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@firdaus hilmy , orite boss !

Nura Veronica said...[My Reply]

Haha, nanti kita stalk awak eh.. Hewhew :3

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@Nura Veronica , tak malu . :P haha !

seorang insan :: AMB said...[My Reply]

hahha..betol2..klas ta pnting,pakwe lam kls tu penting..hahahahah

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@seorang insan :: AMB , chehh , kesitu pulokk . :P

pipie_azaty said...[My Reply]

hai adek ...
besh la PA nih .. law EA akk tatwu lak .. ",) ..
cayok3 tok SPM k .. akk follow sini .. :)

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@pipie_azaty , ohh ye ? terima kasih akak . :)

Nura Veronica said...[My Reply]

Tak pe. Saya tak maluu. Asalkan dapat stalk awak ! Haha xD