December 28, 2011

segment u follow i , i follow u .


Views

huhuu , tengah syok syok blogwalking , tetiba blog aku google delete lagi . now , baru aku tahu kenapa google delete blog aku . so , segmen nie lah yang aku join last sebelum blog aku kena delete . so , aku tag http://inurjannah.blogspot.com/ and http://urmakemehappy.blogspot.com/ . insyaAllah aku follow korang balik . dadaaa .

Terima Kasih Terima Kasih Terima Kasih . :)

15 comments:

Areen The Monster said...[My Reply]

tq join yunk. oh btw sye rase link awak ksi kt comment tu somethinf wrong la. xbole nk bkak.

try cek smula k. nice blog ;D

beby said...[My Reply]

from the same segmnet .. follow u oredi .. :)

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@beby , thanks kayy . :)

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@Areen The Monster , thankss . :)

Zana said...[My Reply]

kalau tak nak bagi google delete blog , so jgan spam link blog banyak2 :)

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@Zana , hee , saya rasa blog saya dah kena delete dua kali sebab saya pakai email yahoo kot . :)

azLiNa MiLan HasHim said...[My Reply]

milan da follow belog anda ! hehe . neway kite dari segmen same . =)

http://milangurlz.blogspot.com/2011/12/segment-u-follow-i-i-follow-u.html

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@azLiNa MiLan HasHim , ohh okay . done follow you too . thanks kayy . :)

nur syafiqah said...[My Reply]

dr segmen yg same ;)
jalan2 sini :D
follow awk :D

http://momiemonsta.blogspot.com/2011/12/segment-u-follow-i-i-follow-u.html

Amanina said...[My Reply]

done follow blog comel ni. from the same segment ! :)

.nora. said...[My Reply]

done follow. dr segmen yang sama.

http://diaryofnora.blogspot.com/2011/12/u-follow-i-i-follow-u.html

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@nur syafiqah , thanks . done follow . :)

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@.nora. , done follow you too . :)

athiQistina said...[My Reply]

from the same segment .
sweet 6teen eih .

follow me back ?

Shaidatul Aireen said...[My Reply]

@athiQistina , haha , yyup . saya follow boss ! :D